Zavolejte a pokecejte s námi!

Cirk La Putyka zřídil v prázdných Jatkách78 telefonní ústřednu se členy souboru. Útředna78 je vám k dispozici každou neděli od 18.00 do 21.30.

Vždyť vy víte, že to bez vás nemůžeme vydržet! Abychom vám byli blíže (i když momentálně udržujeme vládou nařízený dištanc), zřídil Cirk La Putyka v divadle Jatka78 Ústřednu78. Telefonní happening se bude odehrávat pravidelně. Každou neděli v době od 18.00 do 21.30 tak můžete v ceně svého obvyklého tarifu žhavit drát a volat číslo Ústředny78:

245 007 117

U přijímače se budou střídat hudebníci, akrobaté, herci, produkční i další operátoři z širokého týmu Cirku La Putyka, Jatek78 i dalších souborů. Ti vám zahrají písničku, zazpívají ukolébavku, předvedou kotrmelec po telefonu nebo povypráví o tom, jak se mají během pandemie. A samozřejmě nás také zajímá, jak se máte vy! Telefonní hovor je omezen na 7 minut a obsah zůstává čistě na volajícím a volaném. Hovory, jak jsou všichni na začátku upozorněni, jsou nahrávány a živě formou mixu vysílány během videostreamu z happeningu na sociálních sítích souboru a divadla.

Videostream probíhá v rámci platformy (A)sleep, která od 12. října nonstop vysílá z prázdného sálu divadla Jatka78. 

Stream si můžete pustit na YouTube kanálu Cirku La Putyka.

Pokud máte dotaz, se kterým nemůžete čekat, rádi vám jej zodpovíme na e-mailu vstupenky@jatka78.cz nebo na našem kancl telefonu 775 402 027. Ozvat se nám můžete i přes Facebook a Instagram do zpráv.

Za podporu při spuštění projektu děkujeme firmám iStyle a Telfa. Za fotografie z první Ústředny78 děkujeme Jiřímu Šedovi.

Stay in touch!

#kulturunezastavíš