Počkáme na Vás… Stay in touch!

Vztahy na dálku jsou trochu prekérka, ale věříme, že ten náš to ustojí. Současně hledáme nové cesty, jak Vám být nablízku!

Vážení přátelé,

od 12. října a patrně až do konce března roku 2021 jsou z nařízení vlády opět zavřená divadla. Bistro Jatek78 funguje formou výdejního okénka s provozem od pondělí do pátku od 10 do 20 h. 

Zatím nás můžete sledovat na sociálních sítích, předplatit si nás formou dárkového poukazu, nebo se stát naším patronem. Uděláte nám radost, protože budeme vědět, že na nás myslíte. Nově si můžete na našem webu objednat také jateční merch.

A pokud chcete raději zůstat doma v teple, pusťte si Film Naživo. Na této platformě najdete divadelní představení Cirku La Putyka, několik verzí Amerikánek, ale také Divadlo Na zábradlí a oblíbenou Vosto5. Nejedná se o klasické divadelní záznamy na bázi statických kamer, ale o divadlo, které je inscenované speciálně pro kameru a které se ze zdí divadel posouvá do originálních lokalit. 

U toho jsme však zdaleka neskončili! Sledujte nás a brzy se dozvíte více. 

Praktické info
(12. 10. 2020—31. 3. 2021) 

Všechna představení od 12. října do 31. prosince 2020 byla přesunuta na nové termíny či zrušena. Představení plánovaná v lednu až březnu 2021 jsou odložena a hledáme pro ně nové termíny. Dejte nám prosím chvíli, budeme je postupně doplňovat. Konkrétní informace najdete v programu u příslušného představení. Diváky, kteří si vstupenky zakoupili on-line, o změnách informujeme přímo přes našeho prodejce GoOut. Pokud jste vstupenky kupovali na pokladně divadla či máte vypečenejší dotaz, napište nám na e-mail vstupenky@jatka78.cz nebo volejte na 775 402 027. 

Děkujeme za Vaši dosavadní podporu a díky, že #PatříteNaJatka!

Vaše Jatka78