Všichni patří na Jatka už osm let!

Otevřenost máme ve své divadelní DNA už osm let! Pomůžete nám v tom pokračovat?

Pro osm lidí s velkým kulturním srdcem nabízíme vstupenky s názvem #ZvuTeNaJatka za 1 780 Kč. Díky své soudržnosti nám umožníte na stejné představení přidat také osm vstupenek za 200 Kč v kategorii #PatrimNaJatka. Otevřete tak dveře našeho divadla těm, kteří by si jinak vstupenky nemohli dovolit. Věříme v občanskou společnost. Věříme v to, že všichni patří na Jatka!

Letos v listopadu slaví Jatka78 osmé narozeniny. Ležatá osmička je symbolem nekonečna. Symbolizuje nekonečný návrat od konce k začátku. I my se často vracíme, abychom mohli vyhodnotit, kam chceme kráčet dál. V lecčem jsme došli dál, než jsme se vůbec odvážili snít. Jedna základní věc se ale nezměnila – od naší kampaně Nakopni Jatka v roce 2014 nám vždy šlo hlavně o to, že Jatka78 jsou pro všechny. U nás nikdo nemusí pasivně sedět a jen se dívat. Společně píšeme scénář příběhu, ve kterém všichni hrajeme.

Od oficiálního otevření v roce 2014 jsme odehráli 1 749 představení, průměrná návštěvnost byla 82 % a celkem se prodalo 395 760 vstupenek.

Jak to funguje? 

  • Speciální kategorie #ZvuTeNaJatka: 1 780 Kč

Koupí vstupenky v této kategorii umožníte přístup ke kulturnímu zážitku za zvýhodněnou cenu těm, kteří by si jinak v současnosti kulturu nemohli dovolit. Svým nákupem tak umožňujete existenci kategorie #PatrimNaJatka i přispíváte na chod divadla.

  • Speciální kategorie #PatrimNaJatka: 200 Kč

Vstupenky v této kategorii jsou určeny vám, kteří byste si kvůli aktuální situaci kulturu nemohli dovolit. Na vašem uměleckém zážitku se podílí iniciativa #ZvuTeNaJatka.