Letní scéna: Divadlo, obloha plná hvězd a vy!

Cirk La Putyka, Vladimir 518, Amerikánka, Bratři v tricku a další

Chyběli jsme vám? Vy nám ještě víc! Od 30. května bude v provozu venkovní scéna a hrát budeme i celý červen a červenec. Program pro vás právě teď skládáme, ale část vstupenek je už teď v předprodeji!

Letní scénu společně se soubory působícími na Jatkách78 jsme slavnostně pokřtili 27. května v Kabaretu POT a LESK aneb 100 lidí 100 chutí. Událost bylo možné sledovat také on-line a video je dále ke zhlédnutí na Facebooku Jatek78, Cirku La Putyka a dalších souborů a partnerů.

Na Letní scéně se pak můžete těšit například na premiéru představení Kaleidoscope od Cirku La Putyka, které režisér Maksim Komaro koncipoval přímo pro hraní venku. Své představení na venkovní scéně přichystá i Amerikánka, opět v ojedinělém konceptu, takže i když jste už představení s Terezou Ramba a Eliškou Křenkovou viděli, vůbec to nevadí!

Odehrajeme také oblíbený koncept White Rabbit Red Rabbit s Vladimirem 518, Honzou Cinou nebo Hankou Vagnerovou. Chybět nebudou ani stálice repertoáru Jatek78 – Vosto5, Bratři v tricku nebo Squadra Sua. Improvizační večery plné smíchu na vás čekají také v podání mladého souboru My kluci, co spolu chodíme.

Některá představení jsme z produkčních důvodů nuceni odehrát uvnitř, většina z nich se ale uskuteční pod širákem v uličce u našeho divadla v Pražské tržnici. Budete tak mít možnost zažít neopakovatelnou atmosféru letních večerů a posezení na naší zahrádce. Těšíte se? My už odpočítáváme. 5, 4, 3, 2...!!!

O zrušení představení vlivem nepříznivého počasí Jatka78 rozhodují v den představení, nejpozdějí před samotným začátkem události (hrací časy obvykle v 19.30 a ve 20.30). Za předpokladu, že je to souborem akceptováno, může představení probíhat i za nepříznivého počasí (např. v dešti). Pokud je představení vlivem nepříznivého počasí zrušeno do 30 minut po jeho začátku, vzniká nárok na vrácení vstupného. To se automaticky vrátí na účet kupujícího, případně je možné nás kontaktovat na e-mailu vstupenky@jatka78.cz. Vzhledem k hygienickým opatřením, nemůžeme divákům nabídnout k půjčení deku. Počítejte prosím s tím, že budeme hrát venku, a raději se zásobte teplejším oblečením.

Letní scéna probíhá pod záštitou radní pro kulturu Hany Třeštíkové a Magistrátu hl. m. Praha.